Brugerne

Brugerne mener:

Herdis Kjærsgaard, 2017:
Jeg har lidt af sygdommen sclerose i over 30 år, og har i den periode været gæst rigtig mange steder, også i offentlige bygninger, hvor jeg desværre har oplevet at forholdene for handicappede ikke altid har været helt i orden. Men et af de meget få steder hvor alting har været helt tip-top, selv de små detaljer, har været i Multihallen i Sdr. Nissum. Det har gjort mig meget glad, at der er gjort så meget ud af handicaptoiletterne, at man ikke kan sætte en finger på noget som helst, det ser man som nævnt ikke alle steder.
————————————–
Mie Høgholm, 2017:
En dejlig lørdag havde vores familie i multihallen søndernissum.
Vi startede med 1 times undervisning på klatrevæggen med en sød instruktør Dennis Kørvel hvilket var en rigtig god og udfordrende oplevelse.
De næste 3 timer brugte vi i hallen hvor der var noget vi alle kunne lege med ( alder fra 2 år til 59 år) fantastisk.
Hvor bliver man glad når et lille samfund kan køre et så fantastisk sted med så mange muligheder.
————————————–
Solrød fodbolddrenge, 2014 – Ole Christensen:
25 spillere fra årgang 2005/2006 og 6 trænere fra Solrød FC ankom fredag den 21. marts. De var over weekenden på en begivenhedsrig træningslejr i Multihallen i Sønder Nissum. Der blev naturligvis trænet en masse fodbold, løbet ture rundt i byen og styrketrænet på livet løs, men der blev også tid til en masse leg og socialt samvær, og her byder Multihallen i Sdr Nissum på uanede muligheder.
Det var andet år i træk at spillere og trænere fra årgang 2005/2006 besøgte Sønder Nissum, og som årgangsleder, Gorm Pedersen siger: “Det er tæt på optimale forhold i Multihallen. Træningsfaciliteterne og overnatningsmulighederne er perfekte, maden er god og servicen er helt i top. Derfor er vi meget glade for, at kunne vende tilbage til igen i år”.
Vi har et fortræffeligt forhold til hallens ansvarlige, Ida, som vi skylder en stor tak.
Der blev også tid til en Superliga kamp i Herning, og selvfølgelig var “københavnerdrengene” en smuttur ud til klitterne ved Vesterhavet.
————————————–
Til Gæstebogen i Multihallen i Sdr Nissum:
Vi har fejret vores sølvbryllup d. 09. august i Multihallen i Sdr Nissum og det var den perfekte ramme for lige netop den dag vi gerne ville have.
Først havde vi læst om det(hallen) på nettet, så gik vi hen og så på hallen – og så mødte vi Ida! Derfra var vi ”solgt” til Multihallen. Vi fik lavet et arrangement, hvor vi fik bundet lege/fysiske aktiviteter sammen med en kanonfest og omkring alt det praktiske var Ida omdrejningspunkt.
Ida henviste til en ”kogekone” der viste sig at lave den helt fantastiske mad, en forret der sagde spar to, en super hovedret og god kaffe og kage.
Ida henviste til Brugsen i Sdr Nissum, hvor vi fik god hjælp af personale og Uddeleren. Det helt store scoop var at vi fik gang i fadølsanlægget og her fik Ida arrangeret at vi skulle tale med Keld (Den gamle uddeler, der kyndigt instruerede os i brugen).
Vi føler at vi kom i kontakt med rigtig mange aktører i lokalområdet, mange gode kræfter både frivillige og professionelle og at vi blev taget rigtig godt imod.
Så Multihallen er et fantastisk initiativ og en super ramme til at gennemføre familiefester og I har nu mange positive Sdr Nissum ambassadører gående rundt i landet.
Mange gode hilsner
Helle & Troels Møller
August 2013
————————————–
Kobberbryllup:
Vi holdt kobberbryllup i Den Grønne Cafe og var meget tilfredse. Det er et rigtig hyggeligt lokale og vores gæster benyttede sig af mulighederne for at bruge stedets faciliteter, med tv, musik og projektor i deres underholdning. Vi er blevet rigtig godt behandlet og fleksibiliteten med at man selv må tage drikkevarer og mad med passede os godt. Ligesom det var en stor fordel at vi kunne dække borde allerede fredag, da der ikke var nogle der skulle bruge lokalerne. Også børnene var godt tilfredse med at kunne tumle i hallen. Helt klart et sted vi kan anbefale andre at benytte sig af.
Mvh. Karsten og Janne
————————————–
60 års fødselsdag:
Vi har fortalt og rost multihallen meget – det var en succes at holde Niels 60 års fødselsdag der den 7.juli. Og ikke mindst var din hjælp uvurderlig!
Vh Hanna
————————————–
Afslutningstur med Staby Efterskole:
Da vi skulle afsted med alle vores 160 elever på en afsluttende tur inden sommerferien valgte vi Sdr. Nissum Multihal som vores ”base” hvor vi skulle overnatte og hygge os sammen.
Hallen med alle deres mange aktiviteter og ikke mindst Sportstorvet er perfekt for også en stor flok af unge mennesker da der er noget for enhver smag.
Med alle de mange forskellige miljøer er det nemt at rumme så mange mennesker.
Vi havde 2 rigtige gode aftner og det kan varmt anbefales til andre. Vi vender i hvert fald tilbage med det samme muligheden byder sig!
Henrik Pedersen, Staby Efterskole
————————————–
Mette – Henrik & Mathias Birch:
Vi var så heldige at den grønne cafe var ledig d. 6 Maj 2012 hvor Mathias skulle konfirmeres. Vi valgte denne grønne cafe på grund at de fantastiske lokaler og omgivelser så vel inde som ude. Vi er sikker på at stedet var med til at vi havde den mest fantastiske dag som vi aldrig vil glemme. Vi havde håbet på at vi kunne gentage succesen igen i 2014 men der er cafeen desværre optaget. Tror det vil blive svært at finde lignende lokaler. De små kære fætre og kusiner og venners børn havde også en rigtig go dag med mulighed for at få brugt en masse positiv energi både ude og inde. Stede kan kun varmt anbefales til fester med eller uden børn.
————————————–
Ringkøbing Landbobanks Holstebro afdeling skriver:
Hermed sender jeg på vegne af hele personalet en kæmpe ros for de rammer, vi fredag/lørdag afholdt vores personaleevent i.
Alle er enige om, at Multihallen har nogle fantastiske rammer, som var perfekte til et arrangement som vores.
Der blev dystet i mange forskellige discipliner – og der blev efterfølgende livligt kommenteret på stjernestunder og på det modsatte….:-)
——————————————

Comments are closed.