2016-beretning

Årsberetning 2016

Generalforsamling blev afholdt d. 17.marts i Den Grønne Café, hvor en af de primære forslag var at antallet af bestyrelsesmedlemmer skulle gå ned fra 7 pers. til 5 pers.

Og i opfølgning på forslaget blev der afholdt en ekstra ordinær generalforsamling hvor der blev holdt en afstemning om forslaget, som efterfølgende blev vedtaget og det det blev ændret i vedtægterne.

 

Året i BIF startede med dialogmøde med undergrupperne d. 10.maj.

De forskellige undergrupper var inviteret og fortalte om deres arbejde og kom med ønsker.

En rigtig god og konstruktiv aften som vi vil gentage i år.

 

Heino fremlage forslag til en APPS til Min Landsby og viste os de muligheder der var i det.

Bestyrelsen enige om at det er en god idé men afventer p.t med oprettelsen.

(Pris 5.000kr. Reklame til firmaer 1145,-   pris eft md 100kr)

 

Torvedag:

Traditionen tro blev der afholdt 5 gode Torvedage.

Vi valgte at salgsstedet som BIF før har haft til Torvedag skulle overgå til den gamle skole, som så fik fortjenesten.

 

Banner udstilling:

I juni havde vi endnu en banner udstilling hvor børnenes tegninger fra det sidste år i Friskolen blev genbrugt. Der var inviteret til kransekage og vin og hvor VW og Retro museum fra Ulfborg udstillede biler.

 

Sankt Hans aften:

Traditionen tro havde vi Sankt Hans bål ved Sandholm Havn hvor den tidligere præst Elof Westergaard holdt båltalen.

 

SOMMERFEST:

Vi havde valgt at sætte teltet op hvor vi solgte frikadelleburger, pølser, øl og vand.  Vi startede op med sognedyst kl 13. Hvor by, land og Øster sogn dystede i kørestoleræs. Og land vandt selvfølgelig. SKILT.

Mens der var foldbolddyst serie 3  SHN Ulfborg – LEM blev der afholdt Den Lokale Kagedyst, hvor Marius blev den heldige vinder og fik overrakt en bog ”Den store bagedyst” af Mette Blomsterberg.

En stor ændring var at der til fællespisningen ikke blev serveret helstegt pattegris men helstegt okselår. Hoppeborgene blev flyttet ind i hallen om aftenen og det havde børnene rigtig meget glæde af under fællespisningen efterfølgende. Maarten og Taitia var så gæstfrie at de underholdte med noget dejligt musik under spisningen/kaffe.

 

Udendørs fitness: Er kommet som forslag fra Seniorgruppe. Erling Noe og DGI arbejder målrettet videre med det.

Badminton: Et nyt tiltag vedr. badminton træning er Fjerguiden, som gør livet nemmere for træneren. Og så man sikre sig at børnene lære tingene trin for trin. Klubben er også blevet medlem af Badminton Danmark så der er mulighed for at deltage i flere arrangementer og stævner.

Lånebil: Var oppe at vende som et muligt emne, men vi vurderede at behovet ikke er der i vores lille sogn.

OK aktivitet: Der har igen i år været nogle arrangementer, som også har givet et godt bidrag til vores fælles kasse.

Børnedisco: Er også blevet en god tradition som bliver afholdt 2 gange om året med stor succes. Lige før efterårs- og vinterferien. Det første arrangement var der lasergames fra Vesterhavsgolf og det andet arrangement var med hoppeborge og rodeotyr. Der kommer omkring 100 børn fra de omkringliggende sogne.

Julefrokost: Igen i år holdt vi et brag af en julefrokost. Desværre går antallet ned men vi har stadig et gæsteantal som gør at vi stadig kan afholde en rigtig god fest. Gode tilbagemeldinger efterfølgende.

Advent: Vi holdt fast i ændringen, hvor man startede med æbleskiver, gløgg og sang i hallen og efterfølgende juletræstænding på torvet og prikken over i ét afslutningsvis gudstjeneste i kirken.

Nytårskur: Det var mændenes tur i år. Uddeleren bød ind med en fantastisk ølsmagning med historien bag. Og det blev morgen inden de gik hjem.

Klyngelandsbyer: Langt om længe ser det ud til at er der nogle ting der tyder på at der er grobund for et klyngesamarbejde imellem Staby, Husby, Sdr. Nissum og Thorsminde. Der bliver i første omgang lavet en fælles kalender med arrangementer fra hvert sogn.

Seniorgruppen: Har fornyeligt arrangeret et lille foredrag med Liga som fortalte om Letland og hendes mand Ilmars stod for smagsprøver af specialiteter fra Letland.

Lions: Afholdte deres årlige pensionistfest med nogle dejlige og hyggelige timer. Tonemix spillede sørgede for at der var liv på dansegulvet.

Gymnastikopvisning: D. 19. marts afholdes der gymnastikopvisning. Der er et rigtig godt samarbejde med Thorsminde, så de små børn trænes i Sdr. Nissum, og de lidt større børn trænes i Thorsminde. Men til opvisningen både her og i Thorsminde vil begge hold være til stede. Vedersø efterskole kommer igen i år og slutter opvisningen af.

 

 

 

Comments are closed.